Wat doe ik

Passie voor Cijfers - Administratiecoach

Passie voor Cijfers

Door gedurende het jaar de boekhouding goed bij te houden bent u altijd op de hoogte van uw resultaat. Dit kan u helpen bij investeringsbeslissingen.

Administratiecoach

De wirwar aan regels, eisen, verplichtingen, administratieve taken enz. worden met u doorgenomen. Geen moeilijke woorden maar begrijpelijke taal.

Belastingconsulent

Achteraf terugkijken is leuk voor de belastingdienst, maar aan het eind van het jaar mag het resultaat geen verrassing meer zijn voor de ondernemer.

Wie ben ik

______________________________________________

Anja van Loon

In 2016 heb ik de stap genomen om de administratie en aangiftes te verzorgen voor ondernemers. Bovendien wil ik mijn kennis en visie graag delen met ondernemers zodat zij zelf hun administratie op een efficiënte wijze kunnen organiseren.

Mijn werkervaring heb ik opgedaan bij verschillende bedrijven zoals bij een groot productiebedrijf,  bij diverse MKB-bedrijven en bij een accountantskantoor.

Tijdens mijn loopbaan bij mijn werkgevers heb ik diverse studies afgerond en veel ervaring opgedaan met controles binnen bedrijven, het doen van belastingaangiftes, salarisadministraties en het opstellen van jaarrekeningen.

Met deze ervaring en mijn ideeën heb ik Passie voor Cijfers / Administratiecoach opgericht om administraties van ondernemers efficiënt op te zetten, kosten en tijd te besparen en starters goed te begeleiden in hun startfase.

Passie voor Cijfers is kleinschalig met de focus op aandacht en betrokkenheid.

 

EEN BETROUWBAAR ADRES

Werkervaring, klantgerichtheid en professionaliteit zijn niet meer dan logisch. Ik ben in het bezit van de diploma’s MBA en Assistant Controlling. Een officieel keurmerk als Register Belasting Consulent is een extra bonus op die kwalificaties.

Ook zijn we aangesloten bij ABCO Nederland . Samenwerkingsverband van kantoren met diverse disciplines, zoals fiscalisten, juristen en accountants.

 

En het allerbelangrijkste: Ik heb een Passie voor Cijfers, en een passie om die kennis over te brengen.

Voor boekhoudkundige ondersteuning in úw buurt!

 • persoonlijke coaching en workshops op locatie
 • ondersteuning van uw administratieve medewerkers
 • jaarrekening en kwartaalrapportages opstellen
 • diverse belastingzaken zoals aanvragen, IB en BTW

Neem contact op voor een gratis adviesgesprek:  06-528 96177

Voor een betere administratie en meer werkplezier!

Wat anderen over Anja zeggen...

 • Anja doet hier al een paar jaar de administratie. Ze is snel en consequent in haar werk. Vraagt wanneer het nodig is. Werkt heel zelfstandig maar geeft ook aan wanneer iets anders of efficiënter kan.

  Rommens & Partners

 • Anja heeft hier de administratie overgenomen, zodat ik me kon richten op mijn business. Binnen een half jaar heeft ze 25.000 euro voor me bespaart door alle inkoop te screenen.

  Uniek Woonwinkel

 • Anja van Loon heeft mij geleerd hoe je een online boekhouding op zet met één van de door haar geadviseerde programma`s. Anja is zeer geduldig en legt alles nog een keer uit als je vast zit of als je iets fout hebt gedaan. Bovendien ontdekt ze het meteen als ik toch een fout heb gemaakt en kan ze het meteen weer herstellen. Een geruststellende gedachte.. Ik ben erg blij met haar.

  Hilda Kort, Holtien11 webdesign

Neem contact met mij op

T: 06 5289 6177 - Mail: info@passievoorcijfers.com

Rijsberkamperweg 10, 8392 TP Boijl, Nederland