Administratiecoach

Een Coach? 

In de praktijk komt het veelvuldig voor dat schoenmakers zich graag bij hun leest willen houden. Daar is in beginsel niks mis mee. Echter, wanneer daardoor de administratie van een ondernemer in het gedrang komt, dreigen er problemen te ontstaan.

Wat zou u ervan vinden om hierin gecoacht te worden?

De persoonlijke en informele benadering in het coach traject zorgt er voor dat u weer orde op zaken kan stellen. Bovenal krijgt u dusdanige ondersteuning zodat u uw administratie het in de toekomst zelf goed in de hand kunt houden. Het coachtraject is een eenmalige investering die absoluut rendabel blijkt als u daarna zelf verder kunt.

Startende ondernemers

Ook voor startende ondernemers is het traject van administratiecoach een goed startpunt.
De wirwar aan regels, eisen, verplichtingen, administratieve taken enz. worden met de startende ondernemer doorgenomen.
Geen moeilijke woorden maar begrijpelijke taal. Ook kan ik u op weg helpen met het opzetten van uw nieuwe onderneming.
Zodat u een goede basis heeft om te starten van uw bedrijf. Wat is uw doelgroep, hoe verkoopt u uw dienst, opzetten van uw persoonlijke “elevator pitch”. Daarna komt het stukje van het opzetten van de administratie, netwerken, organiseren, reclame, noem het maar op; u kunt het met Anja van Loon bespreken.

Plezier met boekhouden en administratie

Als particulier kunt u aan kloppen voor een coaching traject. Wanneer u niet meer wegwijs wordt uit uw eigen papierwinkel, of wanneer u in welke privé situatie dan ook vastloopt, kan het een stap in de goede richting zijn om eens met Anja te gaan praten.

Vraag gerust eens naar de mogelijkheden!

 

Wat doet Anja van Loon als administratiecoach?

 • bezoek op locatie in Drenthe, Groningen en Friesland
 • administratie doorlichten
 • processen optimaliseren
 • enthousiasmeren
 • medewerkers instrueren en begeleiden
 • workshops en presentaties
 • procesbegeleiding
 • ondernemers/ZZP’ers begeleiden in hun administratie

Het verschil tussen les en coaching

Bij een boekhoudcursus worden vaak veel overbodige dingen geleerd, terwijl processen en technieken die speciaal voor uw bedrijf belangrijk zijn, niet aan de orde komen. Uw medewerkers moeten dan alsnog alles zelf uitzoeken. Als administratie coach besteedt Anja juist aandacht aan de specifieke processen binnen uw bedrijf. Niet één bedrijf is per slot van rekening hetzelfde.

De persoonlijke en informele benadering in het coachingstraject zorgt er voor dat u weer orde op zaken kan stellen. Bovenal krijgt u zodanige ondersteuning dat u uw administratie in de toekomst zelf goed in de hand kunt houden. Het coachingstraject is een eenmalige investering die absoluut rendabel blijkt als u daarna zelf verder kunt.

Startende ondernemers / particulier

Ook voor startende ondernemers is het traject van administratiecoach een goed startpunt. De wirwar aan regels, eisen, verplichtingen, administratieve taken enz. worden met de startende ondernemer doorgenomen. Geen moeilijke woorden maar begrijpelijke taal.
Ook kan ik u op weg helpen met het opzetten van uw nieuwe onderneming. Zodat u een goede basis heeft om te starten met uw bedrijf. Wat is uw doelgroep, hoe verkoopt u uw dienst, opzetten van uw persoonlijke “elevator pitch”. Daarna komt het stukje van het opzetten van de administratie, netwerken, organiseren, reclame, noem het maar op; u kunt het met Anja van Loon bespreken.

Als particulier kunt u aan kloppen voor een coachingstraject. Wanneer u niet meer wegwijs wordt uit uw eigen papierwinkel, of wanneer u in welke privé situatie dan ook vastloopt, kan het een stap in de goede richting zijn om eens met Anja te gaan praten.

Vraag gerust eens naar de mogelijkheden!

Voor boekhoudkundige ondersteuning in úw buurt!

 • persoonlijke coaching en workshops op locatie
 • ondersteuning van uw administratieve medewerkers
 • jaarrekening en kwartaalrapportages opstellen
 • diverse belastingzaken zoals aanvragen, IB en BTW

Neem contact op voor een gratis adviesgesprek: 06-528 96177