Administratiecoach

Een Coach? 

In de praktijk komt het veelvuldig voor dat schoenmakers zich graag bij hun leest willen houden. Daar is in beginsel niks mis mee. Echter, wanneer daardoor de administratie van een ondernemer in het gedrang komt, dreigen er problemen te ontstaan.

Wat zou u ervan vinden om hierin gecoacht te worden?

De persoonlijke en informele benadering in het coach traject zorgt er voor dat u weer orde op zaken kan stellen. Bovenal krijgt u dusdanige ondersteuning zodat u uw administratie het in de toekomst zelf goed in de hand kunt houden. Het coachtraject is een eenmalige investering die absoluut rendabel blijkt als u daarna zelf verder kunt.

(Startende) ondernemers

Ook voor startende ondernemers is het traject van administratiecoach een goed startpunt.
De wirwar aan regels, eisen, verplichtingen, administratieve taken enz. worden met de startende ondernemer doorgenomen.
Geen moeilijke woorden maar begrijpelijke taal. Ook kan ik u op weg helpen met het opzetten van uw nieuwe onderneming.
Zodat u een goede basis heeft om te starten van uw bedrijf. Wat is uw doelgroep, hoe verkoopt u uw dienst, opzetten van uw persoonlijke “elevator pitch”. Daarna komt het stukje van het opzetten van de administratie, netwerken, organiseren, reclame, noem het maar op; u kunt het met Anja van Loon bespreken.

Privé

Ook voor uw privé administratie en controle krijgen van uw inkomsten en uitgave kunt u aan kloppen voor een coaching traject. Wanneer u niet meer wegwijs wordt uit uw eigen papierwinkel, of wanneer u in welke privé situatie dan ook vastloopt, kan het een stap in de goede richting zijn om eens met Anja te gaan praten.

Vraag gerust eens naar de mogelijkheden!