Belastingconsulent

Belastingen, het is voor veel ondernemers en particulieren een ondoorzichtige materie. Het is bijna ondoenlijk om alle wet- en regelgeving te volgen. U bent tenslotte liever bezig met dingen waar u goed in bent: uw onderneming!

 

Wat doe ik als belastingconsulent

Ondernemer

Het is essentieel voor uw onderneming dat u goed zicht heeft op uw bedrijfscijfers en uw administratie in orde is. Daarnaast moeten de jaarstukken goed in elkaar zitten en dienen de aangiften inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting en omzetbelasting achteraf geen verrassingen op te leveren.

Ik kan als belastingconsulent u op verschillende manieren hulp bieden:

 • U kiest ervoor om zelf de administratie door het jaar heen te boeken in uw eigen systeem.
  Passie voor Cijfers controleert achteraf.
 • Administratiesysteem van Passie voor Cijfers
  U kunt ook kiezen voor het administratiesysteem van Passie voor Cijfers. Wij werken met Exact Online, een compleet en overzichtelijk pakket met als extra voordeel: wij kunnen het hele jaar uw administratie op afstand controleren, zodat de juiste Btw-aangifte wordt gedaan.
 • Passie voor Cijfers verzorgt uw gehele administratie
  U kiest er voor uw administratie geheel te laten verzorgen door Passie voor Cijfers. Voordeel is dat de BTW-aangifte voor u wordt gedaan. De BTW-aangifte wordt dan periodiek ingevuld en verstuurd binnen twee weken van de aangifte maand, zodat u er rekening mee kunt houden als er een te betalen aangifte uit komt.

Aan de hand van een juist geboekte administratie wordt de jaarrekening gemaakt door Passie voor Cijfers en verzorgen wij jaarlijks uw aangifte inkomstenbelasting.  Ook het beantwoorden van vragen door de belastingdienst m.b.t. tot uw aangifte, verzorgen wij voor u.

Wilt u meer informatie of wilt u weten hoeveel het kost? Neem gerust contact op of
kijk bij Passie voor Cijfers.

 

Particulier

Heeft u als particulier vragen of hulp nodig bij uw aangiftes, voorlopige teruggaaf, toeslagen etc., ook dan bent u bij Passie voor Cijfers aan het juiste adres!

Voor boekhoudkundige ondersteuning in úw buurt!

 • persoonlijke coaching en workshops op locatie
 • ondersteuning van uw administratieve medewerkers
 • jaarrekening en kwartaalrapportages opstellen
 • diverse belastingzaken zoals aanvragen, IB en BTW

Neem contact op voor een gratis adviesgesprek: 06-528 96177